Aktuelt:

Gjenåpning av klinikken

Timebestilling, ingen drop-in


Kjære kunde

Fra uke 18 åpner vi for synsundersøkelser og du kan ringe å bestille time på telefon 22 65 50 70. Noe ventetid må påregnes, da timer har blitt flyttet fra mars og april i den perioden vi var pålagt stengt.

Vi gjøre følgende hygienetiltak og smittevern hos MultiOptikk
Venterommet er stengt. Du henvender deg i inng. D hvor undersøkelsen finner sted. Kommer du til inng. C følger vi deg til inng. D.
Det blir obligatorisk å desinfisere hendene med håndsprit.
Våre ansatte vil ikke håndhilse på deg nå. Vi serverer heller ikke kaffe eller te.
Alle våre ansatte er pålagt strenge smitteverntiltak.
Vi gjør alltid en grundig rengjøring av utstyret som brukes i undersøkelsen. I tillegg har vi ekstra rengjøring på flater, dørhåndtak, og toaletter.
Klinikken er kun åpen tirsdag og torsdag. Det er lagt opp til kun en pasient av gangen. Må du ha med ledsager begrens deg til en ledsager og kun hvis det er ytterst nødvendig.
Du vil motta en SMS med påminnelse om din time 24 timer i forkant.

Tenk over dette før du kommer til MultiOptikk:
Alle må vurdere egen helsetilstand.
Har du feber, sår eller vond hals, forkjølelse, hoste, tung pust, brystsmerter, rennende nese eller andre influensalignende symptomer?
Har du mistet smak eller luktesans?
Har du vært i nærkontakt med en person som er bekreftet syk eller mistenkt smittet med Corona-viruset (se symptomer over) innenfor de siste 14 dagene?
Er du eller en annen person i din husstand i karantene?
Er du i risikogruppe? Over 65 år og i tilllegg har underliggende kronisk sykdom? I tillegg har andre voksne personer med underliggende sykdom  (hjerte/karsykdom, diabetes, kronisk lungesykdom, kreft og høyt blodtrykk) mulig høyere risiko. Det er også mulig annen alvorlig kronisk sykdom og bruk av medikamenter som gir nedsatt immunforsvar, kan gi høyere risiko. 

Vennligst vis hensyn og ta dine forhåndsregler.

Blir du i etterkant av undersøkelsen diagnostisert med Covid-19 må du straks gi oss beskjed.

Vaner som forebygger smitte:
Vask hendene ofte og grundig.
Hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig.
Bruk papirlommetørkle foran munn og nese, det beskytter andre når du hoster eller nyser. Kast lommetørklet. Vask hendene. Har du ikke papir tilgjengelig kan du bruke albukroken.

Velkommen til synsundersøkelse. Vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.