Aktuelt:

Leveransetider

Myke og harde linser


Kjære kunde

Vår produsent Multilens har i noen måneder hatt lenger leveringstider på kontaktlinser. Det beklager de på det sterkeste, og de forstår at dette forårsaker utfordringer for dere, våre kunder.

Det finnes flere grunner til dette. På slutten av sommeren 2021 installerte de en ny kontaktlinsemaskin. Dette for å øke produksjonskapasiteten og ha mulighet for å produsere kontaktlinser med større styrkeomfang. Samtidig gjorde de en softwareoppgradering av de andre maskinene som gir de muligheter til rask hjelp fra maskinleverandørene ved stans. Tilsammen skulle dette gjøre de vel forberedt til høsten og vinteren. Dessverre ble ikke det tilfelle. En brann i et kretskort i den nye maskinen gjorde at denne maskinen ble stående uten produksjon i flere måneder. I tillegg havarerte en maskin til. Selv med overtid fra personalet hos Multilens klarte de ikke kompensere for dette. I tillegg har covid gjort at de har hatt høyt sykefravær under vinteren.

Nå er produksjonen oppe igjen med full fart og de arbeider kontinuerlig med å få normale leveringstider. Det jobbes overtid og det er leid inn ekstra personale. Det innebærer at situasjonen for myke kontaktlinser skal være tilbake på normale leveringstider innen 2-3 uker mens for stabile kommer det fortsatt være lengre leveringstider i 2 måneder.

Kontakt oss om du har spørsmål.

Takk for forståelsen.