Aktuelt:

Nordiska Lins har blitt Multilens 100%

Nytt telefonnummer og nye eposter


Multilens AB kjøpte i 2012 Nordiska Lins AB og vi blir nå et firma med samme navn og produkter. Dette er det eneste som endres! Det er samme produkter, samme personale og samme høye service som tidligere.

Multilens er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av spesiallinser og vi tilbyr også individuelt tilpassede linser. Vi har over 25 års erfaring med salg og produksjon av kontaktlinser.

Vårt mangeårige og framgangsrike samarbeide med MultiOptikk fortsetter som før. For deg som kunde arbeider du på lik linje som før. Support og bestilling går via Multilens. MultiOptikk distribuerer varene og sender fakturaer.

Bestillinger
Webordre: Du kan bestille våre produkter på nettet. Kontakt oss for mer informasjon.
Telefon: 22 333 100
Åpningstider: Hverdager 08.00-17.00
Inneklemte dager, dager før helligdager og i ferietiden kan tidene bli endret.
 
Fra denne mailadressen vil det også sendes ut en ordrebekreftelse. Kontroller gjerne at vår ordrebekreftelse samsvarer med din bestilling. Bruk alltid din kunde id når du bestiller, det hjelper oss og minsker risikoen for feil.
 
Øvrige spørsmål
Ditt sentrale kontaktpunkt på Multilens er vår kundeservice. De har tilgang på all informasjon om ditt kundeforhold med oss, og du kan kontakte dem angående din pågående bestilling eller leveranse.
 
Telefon: 22 333 100
 
Support
Har du spørsmål om våre produkter eller behov for hjelp fra supportavdelingen eller en optiker? De kan hjelpe deg med klinisk rådgivning, produktsupport eller andre spørsmål der du har behov for kvalifisert hjelp.
 
Telefon: 22 333 100